Pasigaminkite šias gardžias bandeles, kurios bus purios tarsi pūkeliai. Sluoksniuotos tešlos nereikės minkyti, o visas procesas bus iš tiesų labai paprastas. Jums tikrai patiks!
Pasinaudokite šiuo puikiu „YouTube“ kanalo receptu, ir galėsite gardžiuotis kepiniais, kurie bus skanesni nei iš kepyklėlės.
Jums reikės:
- 230 g drungno pieno
- 4 g sausų mielių
- 38 g cukraus pudros
- 1 kiaušinio
- 15 g augalinio aliejaus
- 350 g paprastų miltų
- 3 g druskos
Taip pat:
- 23 x 23 cm kepimo skardos
Gamybos eiga:
Į dubenį įpilkite drungno pieno.
Sudėkite sausas mieles, cukrų, plaktą kiaušinį ir augalinį aliejų.
Viską gerai išmaišykite, kad ingredientai gerai susijungtų.
Į mišinį suberkite miltus ir druską, ir išmaišykite vientisą tešlą – tai užtruks apie 2 minutes.
Uždenkite dubenį maistine plėvele ir palikite kilti apie 1 valandą.
Po valandos tešla turėtų būti maždaug 2 kartus didesnė.
Šaukštu ją šiek tiek išmaišykite.
Perkelkite ją ant storesniu miltų sluoksniu pabarstyto stalviršio.
Tešlos viršų pabarstykite trupučiu miltų.
Minkykite tešlą, švelniai spausdami ją nuo išorinių kraštų į vidurį.
Tada tešlą apverskite, suformuokite apvalų kepalą ir supjaustykite į 9 lygias dalis.
Tada atskirus gabalėlius lengvai pabarstykite miltais ir formuokite bandeles.
Uždenkite jas maistine plėvele ir palikite 15 minučių, kad pakiltų.
Kai bandelės pakils, vieną po kitos jas palyginkite ir vėl suformuokite.
Sudėkite jas vieną šalia kito ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Kai visos bandelės bus sudėtos viena šalia kitos ant kepimo skardos, vėl uždenkite jas maistine plėvele ir palikite kilti dar apie 1 valandą.
Kai iškils, nuimkite maistinę plėvelę ir pabarstykite miltais.
Dėkite į iki 175°C temperatūros įkaitintą orkaitę 22 minutėms, tada 8 minutes kepkite uždengę folija, kad nepridegtų.
Viskas baigta!
Bandelės jau paruoštos.
Mėgaukitės maloniu jų skoniu!
Vaizdo įrašo medžiaga: