Home Receptai Pyragai Paprastas, bet labai gardus biskvitas: dėl vieno ingrediento jis tampa itin minkštas ir purus!

Paprastas, bet labai gardus biskvitas: dėl vieno ingrediento jis tampa itin minkštas ir purus!

0
Paprastas, bet labai gardus biskvitas: dėl vieno ingrediento jis tampa itin minkštas ir purus!

Puikus puraus ir labai skanaus pyrago, kuris bus vienas iš mėgstamiausių, receptas.

Į tešlą įmaišius pudingo miltelių, iškepęs pyragas bus fantastiškai minkštas, purus ir kvapnus.

Tikrai rekomenduoju pabandyti, galite gaminti su bet kokiais vaisiais ar šokolado gabalėliais. Viskas priklauso nuo jūsų pasirinkimo.

Jums reikės:

  • 160 g pusiau rupių miltų
  • 120 g cukraus pudros
  • 120 ml pieno
  • 100 ml aliejaus
  • 2 šaukštų „Dr. Oetker“ kepimo miltelių
  • 2 vnt. kiaušinių
  • 1 pakelio „Dr. Oetker“ vanilinio pudingo miltelių

Pasirinktinai:

  • Persikų
  • Mėlynių
  • Aviečių
  • Šokolado drožlių

Gamybos eiga:

Paimkite pudingo miltelius, miltus ir cukrų, ir suberkite į vieną indą.

Suberkite kepimo miltelius ir gerai išmaišykite.

Kitame inde išplakite drungną pieną ir kiaušinius.

Į sausą mišinį po truputį supilkite šį skystą mišinį.

Plakite rankiniu plaktuvu.

Papildomai įpilkite aliejaus ir vėl plakite, kol masė taps vientisa.

Kepimo popieriumi išklokite 35 x 20 cm kepimo skardą.

Į kepimo skardą supilkite paruoštą tešlą.

Išdėliokite norimus vaisius ar šokolado gabalėlius.

Įdėkite kepimo skardą į iki 170 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę.

Kepkite apie 30-40 minučių.

Iškepusį pyragą galite pabarstyti cukraus pudra.

Linkime gero skonio!