Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

„Snickers“ skonio pyragas, kuris tiesiog ištirps burnoje: paprasto ir skanaus deserto receptas!

Visiems „Snickers“ batonėlių mėgėjams šiandien turime gardaus deserto, kurį iškart pamėgsite, receptą. Skanus šokolado, karamelės ir riešutų skonis primins minėto batonėlio skonį. Neįtikėtinas skanėstas, kuris nustebins visus jūsų svečius!

Pagal šį „YouTube“ kanalo receptą jį pavyks pasigaminti kiekvienam!

Jums reikės:

  • 20 cm skersmens torto formos
  • 3 kiaušinių
  • 80 g cukraus
  • 80 g paprastų miltų
  • 20 g kakavos miltelių
  • 50 ml pieno
  • 30 ml augalinio aliejaus
  • Žiupsnelio druskos
  • 1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • Karamelės (galima pakeisti virtu sutirštintu pienu )
  • 150 ml plaktos grietinėlės

Papildomai:

  • 150 g cukraus
  • 50 g sviesto
  • Žiupsnelio druskos
  • 100 g žemės riešutų

Kremui:

  • 400 g maskarponės arba kito kreminio sūrio
  • 150 ml plaktos grietinėlės
  • 1 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus
  • 25 g cukraus pudros

Pagrindui:

  • 130 g šokolado
  • 50 ml plaktos grietinėlės
  • 40 g žemės riešutų

Gaminimo eiga:

Į dubenį įmuškite 3 kiaušinius, įberkite žiupsnelį druskos, suberkite cukrų ir viską suplakite iki vientisos masės.

Tada įmaišykite augalinį aliejų ir 50 ml pieno.

Sudėkite persijotus miltus kartu su kepimo ir kakavos milteliais.

Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi.

Į ją supilkite paruoštą tešlą.

Stuktelėkite kepimo formą į stalą, kad tešlos išeitų oro burbuliukai ir kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 minučių.

Į atskirą metalinį puodą su rankena suberkite cukrų.

Leiskite jam ant silpnos ugnies karamelizuotis ir nuolat maišykite.

Tada įpilkite grietinėlę ir kaitinkite, kol susidarys vientisa masė.

Nuimkite puodą nuo ugnies ir sudėkite minkštą sviestą.

Skoniui sustiprinti įberkite žiupsnelį druskos.

Išimkite iš orkaitės iškepusį biskvitą ir nuimkite kepimo popierių.

Po to susmulkinkite žemės riešutus.

Išplakite maskarponės ar kitą sūrį su plakta grietinėle, vanile ir cukraus pudra iki vientisos masės.

Perpjaukite atvėsusį biskvitą į 3 lakštus, vieną apatinę biskvito dalį padėkite ant skardos dugno, o ant viršaus – ketvirtadalį gauto kremo.

Paskleiskite karamelės sluoksnį ir apibarstykite riešutais (dalį jų pasilikite viršui papuošti).

Tada sluoksniuokite antrąją kremo dalį.

Uždenkite antruoju biskvito lakštu.

Sluoksniuokite kremą, karamelę, riešutus ir vėl kremą.

Ant viršaus uždėkite trečią pyrago lakštą ir visą desertą 1-2 valandas palaikykite šaldytuve.

Tuo metu paruoškite glajų:

Šokoladą sudėkite į dubenį, karštą grietinėlę užpilkite ant šokolado ir išplakite iki vientisos masės.

Į glajų įmaišykite likusius žemės riešutus ir apliekite atvėsusį desertą.

Palaikykite šaldytuve dar 15-20 minučių, tada supjaustykite lygiais gabalėliais ir patiekite ant stalo.

Mėgaukitės šiuo maloniu skoniu!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Tai, ką pirmiausia pamatysite paveikslėlyje, atskleis jūsų vidinį „aš“

Visi mes pasaulį suvokiame skirtingai, ir kiekvieno mūsų suvokimas yra unikalus. Jis paremtas asmeninėmis savybėmis, charakterio bruožais bei gyvenimo patirtimi. Šis optinės iliuzijos testas,...

Kurių Zodiako ženklų atstovai gyvena ilgiausiai?

Ar kada nors susimąstėte, ar Zodiako ženklai gali turėti įtakos gyvenimo trukmei? Astrologai mano, kad kiekvienas ženklas ne tik lemia tam tikras asmenines savybes,...
---