Nuostabaus pyrago su kremo įdaru receptas. Puikus receptas, kurį jums radome „YouTube“ kanale.
Jums reikės:
- 4 kiaušinių
- 1 stiklinės cukraus (280 g)
- 2 stiklinių miltų (400 g)
- 1 stiklinės kakavos miltelių (180 g)
- 1 stiklinės pieno (250 mililitrų)
- 1/4 stiklinės saulėgrąžų aliejaus (30 mililitrų)
- 1 valgomojo šaukšto vanilės esencijos
- 1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 200 ml plaktos grietinėlės
- 200 g šokolado granulių
Gaminimo eiga:
Kiaušinius su cukrumi plakite iki putų.
Supilkite pieną, aliejų ir gerai išmaišykite.
Įmaišykite persijotus miltus ir kepimo miltelius.
Suberkite kakavos miltelius ir gerai išmaišykite.
Išmaišykite vientisą tešlą, kurią supilkite į riebalais išteptą kepimo formą.
Kepkite 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Iškepusį biskvitą subadykite su storu mediniu pagaliuku.
Pašildykite plaktą grietinėlę ir sudėkite šokoladą – maišydami jį ištirpinkite.
Supilkite gautą mišinį ant biskvito.
Paruoštą pyragą papuoškite plakta grietinėle bei šokolado granulėmis.
Linkime gero skonio!
Vaizdo įrašo medžiaga: