Trys pagrindinės paslaptys, kad blynai būtų ploni, nesudegę ir nuostabaus skonio.
Daugeliui ploni ir skanūs lietiniai blynai yra susiję su vaikyste, šventėmis. Ir tiesiog neįmanoma įsivaizduoti Užgavėnių be skanių blynų kalno.
Daugelis namų šeimininkių skubėjo pasidalinti savo skaniausių blynų receptais „Shrovetide“ savaitėje.
Tačiau ne kiekvienos šeimininkės blynai tikrai skanūs, gražūs, ploni. Problemos, su kuriomis dažniausiai susiduria namų šeimininkės kepant blynus yra: kad blynai pridega, būna per stori arba blynai gaunasi su nelygiais kraštais.
Visų šių problemų galima lengvai išvengti, jei žinosite šias tris puikių blynų kepimo paslaptis.
Pirmoji paslaptis.
Nepilkite daug aliejaus. Tačiau yra vienas niuansas, kad blynai nepridegtų ir įgautų gražią spalvą.
Būtina keptuvėje, kurioje kepsite, įkaitinti apie 6-7 šaukštus augalinio aliejaus ir jo perteklių supilti į tešlą.
Keptuvėje neturėtų būti per daug aliejaus
Antroji paslaptis.
Aukšta temperatūra. Kad blynai būtų su lygiais kraštais, jie turi būti kepami labai gerai įkaitintoje keptuvėje.
Trečioji paslaptis.
Kad blynai būtų švelnūs ir tiesiog tirptų burnoje, būtina kuriam laikui uždengti paruoštą blynų kalną su dubeniu arba lėkštele.
Taigi, jie įmirks savo garais ir bus neįtikėtinai skanūs.
Ir paskutinė paslaptis. Tešla turėtų būti kaip riebus jogurtas, bet ne tokia tiršta kaip grietinė.
Skanių blynų Jums !