Home Receptai Šiam receptui reikės tik trijų ingredientų ir vandens: nebūsite alkani net tada, kai šaldytuvas bus tuščias!

Šiam receptui reikės tik trijų ingredientų ir vandens: nebūsite alkani net tada, kai šaldytuvas bus tuščias!

0
Šiam receptui reikės tik trijų ingredientų ir vandens: nebūsite alkani net tada, kai šaldytuvas bus tuščias!

Šį universalų patiekalą galėsite pasigaminti panaudoję tik 3 ingredientus ir vandenį! Tai padės jums nebūti alkaniems, net jei namuose bus tuščias šaldytuvas. Šį patiekalą galėsite pagardinti taip, kaip jums labiausiai patinka – tiek saldžiais, tiek pikantiškais prieskoniais.

Būtinai išsisaugokite šį puikų receptą, nes jis gali kada nors labai praversti.

Pyragėlių skonis iš tiesų yra labai puikus.

Jums reikės:

  • 1 stiklinės verdančio vandens
  • Žiupsnelio druskos
  • 1 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 3 stiklinių paprastų miltų

Gaminimo eiga:

Į puodą su verdančiu vandeniu suberkite druską ir cukrų.

Leiskite jiems ištirpti.

Po truputį įmaišykite persijotus paprastus miltus.

Rankomis išminkykite tešlą, kuri turi būti lygi ir vientisa.

Uždenkite ir palikite 10 minučių pastovėti.

Tada minkykite tešlą bent 5 minutes.

Minkykite ant miltais pabarstyto paviršiaus, kad tešla taptų švelnesnės tekstūros.

Tada padalykite tešlą į 8 maždaug vienodus gabalėlius.

Kiekvieną gabalėlį iškočiokite į ploną blynelį.

Kepkite dideliame kiekyje augalinio aliejaus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Tada sudėkite juos ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalų perteklius.

Leiskite šiems puikiems pyragėliams šiek tiek atvėsti, ir galėsite juos patepti saldžiu padažu, pavyzdžiui, medumi, šokolado kremu ar uogiene.

Galite juos patiekti ir kaip pikantišką patiekalą, pavyzdžiui, su česnaku, arba pabarstykite tarkuotu sūriu ir leiskite jam išsilydyti prieš pat baigiant kepti.

Jį taip pat galite patiekti su mėgstamais padažais.

Mėgaukitės maloniu skoniu!