Paruoškite namuose nerealiai skanų delikatesą ne tik kapučino skonio mėgėjams.
Šiuos pyragėlių gabalėlius jau gaminau kelis kartus, ir jie visada buvo labai skanūs!
Fantastiškas naminis kapučino skonio desertas, paruoštas pagal „YouTube“ kanale pateiktą receptą.
Jums reikės:
- 5 kiaušinių
- 150 g cukraus pudros
- 130 ml vandens
- 100 ml augalinio aliejaus
- 2 arbatinių šaukštelių smulkios tirpios kavos
- 100 g pusiau rupių miltų
- 100 g paprastų miltų
- Pusės pakelio kepimo miltelių
Kremui:
- 400 ml pieno
- 1 pakelio vanilės skonio pudingo miltelių
- 30 g kapučino miltelių
- 100 g cukraus pudros
- 250 g sviesto
Dekoravimui:
- Tarkuoto šokolado
Gaminimo eiga:
Pirmiausia iki tirštų putų išplakite kiaušinių trynius su cukrumi.
Tada plakant supilkite vandenį, aliejų, kavą, miltus ir kepimo miltelius.
Mažesniame dubenyje suplakite kiaušinių baltymus elektriniu maišytuvu iki putų, tada sudėkite juos į išplaktą masę ir atsargiai išmaišykite mentele.
Supilkite tešlą ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir tolygiai paskirstykite.
Įdėkite kepimo skardą į įkaitintą orkaitę ir kepkite 180°C temperatūroje apie 15 minučių.
Į puodą su pienu įberkite cukrų ir pudingo miltelius, viską nuolat maišykite plaktuvu, kol sutirštės.
Tada į karštą pudingą įberkite kapučino miltelius ir gerai išmaišykite.
Minkštą sviestą išsukite elektriniu maišytuvu ir pamažu plakant, sudėkite paruoštą kremą.
Iškepusį biskvitą apverskite, išimkite iš kepimo skardos, nuimkite kepimo popierių, pakeiskite jį nauju ir vėl įdėkite į kepimo skardą.
Perpjaukite biskvitą per pusę į dvi lygias dalis, ant vienos pusės užtepkite kremo, uždėkite ant kremo kitą biskvito pusę ir vėl užtepkite kremo sluoksnį.
Paruoštą pyragą supjaustykite gabaliukais, o naudodami konditerinį maišelį, papuoškite likusiu kremu ir apibarstykite smulkintu šokoladu.
Galite patiekti šį gardų desertą ant stalo.
Mėgaukitės maloniu skoniu!
Vaizdo instrukcijas, kaip pagaminti šį desertą, rasite čia: