Paruoškite šią skanią vištieną pietums. Apkepkite vištieną su sviestu ir česnaku, ir ji bus ne tik kvapni, bet ir nepaprastai skani! Paruoškite mėgstamą garnyrą ir pietausite kaip restorane.
Šį paprastą, bet skanaus patiekalo receptą radome jums „YouTube“ kanale.
Jums reikės:
- 500 g vištienos krūtinėlės
- Maltų juodųjų pipirų
- 2 šaukštų miltų + 1 šaukštelio miltų
- 40 g sviesto
- 5-6 skiltelių česnako
- 1/2 puodelio sultinio (vištienos arba daržovių)
- 1 šaukštelio raudonėlio
- 1 arbatinio šaukštelio citrinos sulčių
- Petražolių
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėles nuplaukite ir nusausinkite.
Supjaustykite kubeliais.
Sudėkite mėsą į dubenį, pasūdykite, pagardinkite prieskoniais.
Pabarstykite mėsą miltais ir išmaišykite, kad gerai jais pasidengtų.
Į keptuvę įpilkite augalinį aliejų, gerai įkaitinkite.
Apkepkite mėsos gabaliukus.
Išimkite mėsą iš keptuvės, sudėkite į keptuvę sviestą ir leiskite jam ištirpti.
Česnaką smulkiai supjaustykite ir pakepinkite svieste.
Pabarstykite trupučiu miltų ir išmaišykite.
Įpilkite sultinio, išmaišykite, suberkite raudonėlį, šaukštelį citrinos sulčių ir sudėkite mėsą.
Pabarstykite petražolėmis ir galėsite patiekti.
Skanaus!
Vaizdo įrašo medžiaga: