Paruoškite šiuos originalius mėsos suktinukus pagal „YouTube“ kanale pateiktą receptą.
Be mėsos, reikia tik 2 kitų ingredientų – pagardinkite, iškepkite ir turėsite fantastiškus pietus!
Jums reikės:
- 700-800 g kiaulienos nugarinės arba sprandinės (galite naudoti ir vištienos krūtinėlę)
- 2-3 marinuotų agurkų
- druskos, pipirų ir kitų mėgstamų prieskonių pagal skonį
- 100 g kietojo sūrio
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustykite griežinėliais ir išmuškite mėsos plaktuku.
Kiekvieną riekelę iš abiejų pusių pabarstykite druska, pipirais ir prieskoniais pagal skonį.
Sudėkite prieskoniais pagardintą mėsą į dubenį, uždenkite maistine plėvele ir 30-40 minučių palaikykite šaldytuve.
Tuo tarpu kietąjį sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Nupjaukite agurkų galus ir supjaustykite juos išilgai į 4 plonesnes dalis.
Išimkite marinuotą mėsą iš šaldytuvo, paskleiskite ant stalviršio, ant krašto uždėkite agurko gabalėlį ir suvyniokite.
Visus likusius mėsos gabalėlius taip pat įdarykite ir susukite.
Patepkite mėsos suktinukus aliejumi ir sudėkite į kepimo indą vieną šalia kito.
Dėkite į įkaitintą iki 180°C temperatūros orkaitę ir kepkite apie 40 minučių.
Praėjus šiam laikui, išimkite patiekalą iš orkaitės ir kiekvieną suktinuką apibarstykite tarkuotu sūriu.
Paruošta!
Galite pabarstyti smulkintomis petražolėmis ir patiekti.
Mėgaukitės!
Vaizdo įrašo receptas: