Radome jums gardaus kiaulienos patiekalo receptą. Tai originalus, paprastas ir greitai paruošiamas patiekalas, kurio skonis tikrai fantastiškas!
Pagal šį receptą galėsite paruošti šventiškus sekmadienio pietus, ir visus šiuo patiekalu nustebinsite!
Mes radome šį receptą jums „YouTube“ kanale, todėl vadovaudamiesi šiuo paprastu ir aiškiu vaizdo įrašu, lengvai pagaminsite patys!
Jums reikės:
- Kiaulienos sprandinės – 1 kg
- Svogūnų – 100 g
- Šoninės – 100 g
- Kietojo sūrio – 150 g
- Druskos
- Juodųjų pipirų
- Raugintų kopūstų su morkomis – 300 g
- Aliejaus
Gaminimo eiga:
Supjaustykite kiaulienos sprandinę storais griežinėliais.
Kiekvieną gabalėlį įpjaukite per vidurį.
Taip padarykite gilias įpjovas – kišenėles, į kurias galėsite įdėti įdarą.
Dabar pagal skonį mėsą pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Paruoškite įdarą:
Svogūną supjaustykite storesniais griežinėliais.
Sūrį supjaustykite griežinėliais.
Taip pat griežinėliais supjaustykite šoninę.
Dabar galite įdėti įdarą:
Į kiekvieną įpjovą įdėkite po gabalėlį šoninės, sūrio ir svogūno.
Paruoštą mėsą padėkite į kepimo indo vidurį.
Iš šonų sudėkite raugintus kopūstus ir morkas.
Kopūstus ir morkas apšlakstykite aliejumi.
Kepkite 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Šiam puikiam patiekalui nereikia ruošti jokių garnyrų, patiekite jį tiesiai iš dubens! Tačiau jei norite garnyro, šiam receptui puikiai tiktų keptos bulvės.
Linkime gero skonio!
Vaizdo įrašo medžiaga: