Home Receptai Desertai Purios bandelės su gardžiu pudingo įdaru – labai minkštos ir skanios

Purios bandelės su gardžiu pudingo įdaru – labai minkštos ir skanios

0
Purios bandelės su gardžiu pudingo įdaru – labai minkštos ir skanios

Skanios ir purios bandelės su pudingu, kurias tikrai pamėgsite. Šią tešlą taip pat galima naudoti štrudeliams, pyragams ir riestainiams gaminti!

Šį puikų receptą radome jums „YouTube“ kanale.

Jums reikės:

  • 1 kiaušinio
  • 3 šaukštų cukraus
  • 1 pakelio vanilinio cukraus
  • 2 šaukštų kukurūzų krakmolo
  • 300 ml pieno
  • Razinų

Tešlai:

  • 100 ml šilto pieno
  • 150 ml šilto vandens
  • 1 valgomojo šaukšto sausų mielių
  • 3 valgomųjų šaukštų cukraus pudros
  • 1 pakelio vanilinio cukraus
  • 1 kiaušinio (baltymo ir trynio atskirai)
  • 4 šaukštų aliejaus
  • 400 g sijotų paprastų miltų
  • 1 arbatinio šaukštelio druskos

Gaminimo eiga:

Pirmiausia paruoškite įdarui pudingą.

Kiaušinį sumaišykite su cukrumi ir gerai išmaišykite.

Supilkite pieną, gerai išmaišykite ir užkaiskite puodą ant kaitlentės.

Išvirkite tirštą pudingą.

Pudingą sudėkite į dubenį, uždenkite maistine plėvele ir palikite atvėsti.

Tuo metu paruoškite tešlą.

Į šiltą pieną įmaišykite mieles ir cukrų, taip pat ir vanilinį cukrų.

Sudėkite kiaušinio baltymą, aliejų ir išmaišykite.

Dabar lėtai, nuolat maišydami, po truputį suberkite persijotus miltus ir druską.

Užminkykite vientisą tešlą.

Uždenkite maistine plėvele.

Palikite, kad pakiltų, bent valandai.

Po to tešlą padalykite į 8 dalis.

Ant miltais pabarstytos lentos kiekvieną rutuliuką iškočiokite į blyną.

Į vidurį įdėkite maždaug šaukštą pudingo kremo ir apibarstykite razinomis.

Suvyniokite, sudėkite ant kepimo skardos ir dar labiau suspauskite į blyną.

Viršuje padarykite įpjovimus, uždenkite rankšluosčiu ir palikite pastovėti dar 15 minučių.

Aptepkite kiaušinio tryniu ir įdėkite į įkaitintą orkaitę.

Kepkite 170 laipsnių temperatūroje apie 20-25 minutes.

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga: