Home Receptai Pyragai Skanus ir gaivus pyragas! Geriausias unikalaus deserto, kurio nereikia kepti orkaitėje, receptas!

Skanus ir gaivus pyragas! Geriausias unikalaus deserto, kurio nereikia kepti orkaitėje, receptas!

0
Skanus ir gaivus pyragas! Geriausias unikalaus deserto, kurio nereikia kepti orkaitėje, receptas!

Paruoškite išskirtinį desertą, kuris akimirksniu taps jūsų stalo gardžiausiu skanėstu! Neįtikėtinai greitai paruošiamas ir puikios išvaizdos sausainių pyragas.

Išskirtinio, įdomaus ir skanaus deserto receptas iš „YouTube“ kanalo.

Jums reikės:

  • 1 pakelio kakavinių sausainių
  • 1,5 pakelio apvalių sausainių
  • 3 stiklinių pieno
  • 3/4 stiklinės cukraus
  • 2 pakelių vanilinio pudingo miltelių (be cukraus)
  • 2 kiaušinio trynių
  • 1 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
  • 200 g sviesto

Glajui:

  • 200 g sviesto
  • 1/2 stiklinės vandens
  • 1/2 stiklinės cukraus
  • 2 stiklinių + 1 valgomojo šaukšto pieno miltelių
  • 1 valgomojo šaukšto kakavos miltelių

Gaminimo eiga:

Į dubenį supilkite 3/4 stiklinės pieno, sudėkite kiaušinių trynius, cukrų, miltus, pudingo mišinį ir išplakite iki vientisos masės.

Užvirkite likusį pieną, į jau verdantį pieną supilkite išplaktą masę ir išvirkite pudingą.

Leiskite pudingui atvėsti iki kambario temperatūros.

Dubenyje išsukite minkštą sviestą, tada po šaukštą sudėkite į atvėsusį pudingą ir maišykite, kol ingredientai gerai susijungs.

Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, ant dugno sudėkite kakavinių sausainių sluoksnį, ant viršaus užtepkite pusę paruošto kremo.

Ant kremo dėkite antrą sluoksnį sausainių ir aptepkite likusiu kremu.

Ant deserto viršaus vertikaliai sudėkite apvalius sausainius ir padėkite pyragą į šaldytuvą.

Tuo metu sviestą sudėkite į puodą, suberkite cukrų ir įpilkite vandens. Viską virkite, išmaišykite, nukelkite nuo ugnies ir palikite šiek tiek atvėsti.

Į atvėsusią (bet dar šiltą) masę supilkite pieno miltelius ir plakite iki vientisos masės.

Pieno mišinį padalykite į dvi lygias dalis, į vieną įberkite pieno miltelių, o į kitą – kakavos miltelių ir išmaišykite.

Ant atvėsusio pyrago pakaitomis pilkite šviesų ir tamsų glajų.

Padėkite desertą į šaldytuvą maždaug dviem valandoms, kol glajus pilnai sustings.

Praėjus šiam laikui, desertą bus galima patiekti ant stalo.

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga: