Šie skanūs keksiukai pagal „YouTube“ kanalo receptą yra tokie minkšti, kad tiesiog tirpsta burnoje.
Išbandykite ir mėgaukitės!
Jums reikės:
- 2 kiaušinių
- 120 g cukraus
- 120 ml augalinio aliejaus
- 100 ml pieno
- Vanilinio cukraus
- 100 g juodojo šokolado
- 280 g paprastų miltų
- 16 g kepimo miltelių
- Šokolado gabaliuko
- Riešutų
Gaminimo eiga:
Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite vanilinį cukrų, cukrų ir plakite plaktuvu.
Supilkite aliejų, taip pat ir pieną, gerai išmaišykite ir įmaišykite ištirpintą šokoladą.
Dabar įmaišykite persijotus miltus.
Maišykite, kol mišinys taps vientisas, ir 30 minučių palaikykite jį šaldytuve.
Paruoškite keksiukų skardą, įdėkite į ją popierines arba silikonines keksiukų formeles ir sudėkite paruoštą tešlą į jas.
Viršų papuoškite šokolado gabaliukais ir riešutais pagal savo skonį.
Kepkite 170°C temperatūroje apie 20 minučių.
Atlikta!
Mėgaukitės!
Vaizdo įrašo medžiaga: