Home Receptai Mėsos patiekalai Uždėkite maltos mėsos ant paprasto kopūsto ir pietūs bus greitai paruošti! Greitai paruošiama ir skanu!

Uždėkite maltos mėsos ant paprasto kopūsto ir pietūs bus greitai paruošti! Greitai paruošiama ir skanu!

0
Uždėkite maltos mėsos ant paprasto kopūsto ir pietūs bus greitai paruošti! Greitai paruošiama ir skanu!

Fantastiška idėja, kaip greitai ir lengvai paruošti pietus iš kopūstų ir maltos mėsos!

Mes radome jums šį receptą „YouTube” kanale.

Jums reikės:

  • Maltos mėsos – 400 g
  • Druskos – 10 g
  • Muskato riešutų – 5 g
  • Juodųjų pipirų – 5 g
  • Raudonėlių – 5 g
  • Česnakų miltelių – 5 g
  • Saldžiosios paprikos miltelių – 5 g
  • Svogūno – 1 vnt.
  • Kopūsto – 1 vnt.
  • Jogurto – 150 g
  • Pomidorų pastos – 20 g
  • Petražolių – 5 g
  • Svogūnų laiškų – 5 g

Kepimo skardos dydis 35 cm x 40 cm

Gaminimo eiga:

Kopūstą supjaustykite griežinėliais.

Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite ant jos kopūstų griežinėlius.

Dabar paruoškite visus maltos mėsos įdarui skirtus ingredientus.

Sumaišykite maltą mėsą su smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardinkite druska ir prieskoniais.

Kruopščiai išmaišykite ir paskleiskite faršą ant kiekvieno kopūsto gabalėlio.

Galite įberti daugiau prieskonių.

Dubenyje sumaišykite jogurtą, pomidorų pastą, svogūnus ir petražoles.

Išmaišykite ir užtepkite ant maltos mėsos.

Kepkite 180°C temperatūroje apie 45 minutes.

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga: