Jums reikės:
- 300 gramų maltos mėsos
- 1 svogūno
- 5 kiaušinių
- Druskos ir kitų mėgstamų prieskonių
- 100 ml pieno
- Kietojo sūrio
- 40 ml augalinio aliejaus
- 70 ml vandens
- 70 g džiūvėsėlių
- Vyšninių pomidorų
- Žalumynų
Kaip gaminti?
Giliame dubenyje sumaišykite faršą ir smulkintą svogūną, įberkite džiūvėsėlių, įmuškite 1 kiaušinį. Įberkite druskos ir kitų mėgstamų prieskonių, įpilkite 40 ml augalinio aliejaus ir 70 ml vandens. Viską gerai išmaišykite.
Keksiukų formeles ištepkite sviestu arba aliejumi, sudėkite maltą mėsą. Įdėkite per pusę perpjautų vyšninių pomidorų, pabarstykite tarkuoto kietojo sūrio.
Atskirame dubenyje sumaišykite 4 kiaušinius, 100 ml pieno, druską ir smulkintas žoleles. Gautą masę pilkite į formeles su malta mėsa.
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30 minučių.
Skanaus!
Vaizdo įrašo medžiaga: