Jums reikės:
Tešlai:
- 120 gramų sviesto
- 160 gramų cukraus
- 2 kiaušinių
- 10 gramų kepimo miltelių
- 5 gramų vanilino
- 390 gramų miltų
Papuošimui:
- Šokolado
- Maltų pistacijų
Kaip gaminti?
Į gilų dubenį įdėkite minkštą sviestą, suberkite cukrų ir įmuškite kiaušinius. Gerai išmaišykite, suberkite vaniliną, kepimo miltelius ir miltus. Išminkykite tešlą.
Sausainių formavimui naudokite konditerinį švirkštą arba butelį, kurio dangtelyje iškirpkite žvaigždės formos ertmę.
Ant kepimo popieriumi išklotos skardos formuokite sausainius.
Kepkite 15 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus sausainius pamirkykite tirpintame šokolade ir pabarstykite maltomis pistacijomis.
Linkime gero skonio!
Vaizdo įrašo medžiaga: