Sluoksniuotos tešlos ruošimas gali pareikalauti iš tiesų nemažai laiko, todėl siūlome išbandyti kur kas paprastesnį receptą. Vietoj įprastos sluoksniuotos tešlos pyragėlių ruošimui galima naudoti baltą duoną, ir tai pareikalaus gerokai mažiau pastangų.
Jums reikės:
- 5 baltos duonos riekelių
- 1 obuolio
- 1 valg. š. cukraus
- 1 valg. š. medaus
- 1 valg. š. sviesto
- 1 kiaušinio
Kaip gaminti?
Nulupkite obuolį ir supjaustykite kubeliais.
Į keptuvę suberkite obuolius, sudėkite medų, cukrų, sviestą ir troškinkite 5 minutes.
Nupjaukite duonos plutelę. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite kočėlu.
Išplakite kiaušinį ir juo sutepkite duonos riekeles.
Formuokite pyragėlius, įpjaukite jų paviršių ir aptepkite plaktu kiaušiniu.
Kepkite 15 minučių 190 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!
Vaizdo įrašo medžiaga: