Pirmadienis, 25 lapkričio, 2024

Naujausi

Puikus bulvių užkandis! Jums reikia 3 bulvių, kepimo miltelių ir kukurūzų krakmolo – išbandykite!

Skanus naminis bulvių užkandis, kuris pranoksta net pirktinius bulvių traškučius. Vaikai juos labai mėgsta, ir nesvarbu, ar juos gaminsite pikantiškus, ar saldžius.

Kiekvieną kartą rezultatas būna fantastiškas, be to, tai galite greitai paruošti.

Geriausias užkandis, kokį tik galite paruošti, o jam pagaminti tereikia 4 ingredientų!

Jums reikės:

  • 400 g bulvių
  • kukurūzų krakmolo 3 valgomųjų šaukštų
  • 1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • cukraus pudros 3 valgomųjų šaukštų

Gaminimo eiga:

Bulves nulupkite ir supjaustykite mažesniais gabalėliais.

Dabar sudėkite bulves į vandenį ir užvirkite.

Virkite apie 15 minučių arba, priklausomai nuo bulvių rūšies, kol jos suminkštės.

Išvirusias bulves nusausinkite ir sutrinkite.

Įberkite kukurūzų krakmolo.

Taip pat įberkite kepimo miltelių, nes tada rezultatas bus daug traškesnis.

Dabar įberkite cukraus – jei norite saldžių, arba druskos, jei norite sūrių užkandžių.

Dabar užminkykite vientisą tešlą.

Ant miltais pabarstyto stalviršio ją iškočiokite.

Supjaustykite tešlą norima forma, pavyzdžiui – rombeliais.

Dabar keptuvėje įkaitinkite nemažai aliejaus.

Paruoštas bulvių formeles kepkite įkaitintame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.

Užkandžius patiekite su mėgstamu padažu arba tiesiog vienus.

Šie traškučiai skanūs ir saldūs, ir sūrūs!

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Testas, kuris pagaliau atsakys į klausimą, kas iš tikrųjų esate: intravertas, ekstravertas ar ambivertas

Ar kada nors susimąstėte, koks iš tikrųjų yra jūsų asmenybės tipas? Esate linkęs mėgautis vienuma kaip intravertas, energijos semiatės iš bendravimo kaip ekstravertas, ar...

Įmaišykite į vandenį šį 1 ingredientą: kojinės bus sniego baltumo net ir be baliklio

Išskalbti susipurvinusias baltas kojines yra tikrai nelengva. Net ir tada, jei šios kojinės būna ilgai mirkomos vandenyje, rezultatas ne visada yra būtent toks, kokio...
---