Home Receptai Desertai Skanus sluoksniuotos tešlos desertas su puriu kremu

Skanus sluoksniuotos tešlos desertas su puriu kremu

0
Skanus sluoksniuotos tešlos desertas su puriu kremu

Puiki ir visiškai paprasta sluoksniuotos tešlos panaudojimo idėja, pakeičianti klasikinius pyragėlius.

Tai greita ir fantastiškai skanu, būtinai išbandykite!

Receptą jums radome „YouTube“ kanale.

Jums reikės:

  • 1 pakelio sluoksniuotos tešlos (pirkau atšaldytą „Lidl“)
  • 1 pakelio pudingo
  • 300 ml pieno
  • 300 ml plakamos grietinėlės

Pasirinktinai:

  • Skiltelėmis pjaustytų obuolių
  • Cukraus
  • Sviesto
  • Cinamono

Gaminimo eiga:

Sluoksniuotą tešlą supjaustykite kvadratėliais, naudodami specialią tešlos pjaustyklę.

Apšlakstykite pienu ir 15-20 minučių pašaukite į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę.

Išplakite pudingą su šaltu pienu.

Jei kepate su klasikiniu pudingu, tai išvirę jį uždenkite maistine plėvele ir palikite, kad atvėstų.

Išplakite grietinėlę ir sujunkite abi mases.

Iškepusį sluoksniuotos tešlos lakštą perpjaukite per vidurį.

Konditeriniu maišeliu užtepkite kremo ant vienos pusės, uždėkite pyragėlio viršų, ir desertas bus paruoštas!

Jei norite, galite pridėti vaisių sluoksnį, rekomenduojame naudoti karamelizuotus obuolius.

Supjaustykite obuolius kubeliais.

Keptuvėje ištirpinkite sviestą.

Sudėkite obuolius, cukrų, cinamoną ir gerai išmaišykite.

Kai obuoliai suminkštės, ant perpjautos sluoksniuotos tešlos pirmiausia sudėkite obuolius.

Tada sluoksniuokite kremą ir uždenkite antrąja tešlos dalimi.

Patiekite!

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga: