Pagal šį receptą iš „YouTube“ kanalo mūsų šeimoje yra gaminama beveik kiekvieną savaitę, todėl galime jį rekomenduoti visiems.
Skanus patiekalas, kuris patiks visai šeimai.
Jums reikės:
- Pekino kopūstų
- Kiaulienos griežinėlių
- 3 – 4 pomidorų
- 150 ml grietinės
- 1 svogūno
- 1 valgomojo šaukšto paprastų miltų
- 1 morkos
- krapų, druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį
Gaminimo eiga:
Svogūną supjaustykite plonomis juostelėmis ir kepkite aliejuje, kol taps permatomos spalvos.
Toje pačioje keptuvėje, bet atskirai, apkepkite morkas.
Uždenkite mėsos gabalėlius maistine plėvele ir išmuškite, kad mėsos griežinėliai taptų ilgesni ir plonesni.
Iš abiejų pusių pasūdykite ir pagardinkite pipirais, tada perpjaukite per pusę.
Išmeskite kietesnes kopūstų lapų dalis, sudėkite lapus į dubenį ir užpilkite verdančiu vandeniu.
Palikite pastovėti 5 minutes, kol suminkštės.
Tada juos išimkite, nusausinkite, ant kiekvieno lapo uždėkite po gabalėlį mėsos ir šiek tiek svogūnų bei morkų įdaro.
Suvyniokite suktinukus ir sudėkite juos į puodą vieną šalia kito.
Užpilkite karštu vandeniu ir ant viršaus sudėkite griežinėliais supjaustytus pomidorus.
Uždenkite dangčiu ir virkite apie 30 minučių.
Tuo tarpu grietinę sumaišykite su miltais ir smulkintais krapais, gerai išmaišykite.
Po 30 minučių į puode esantį skystį paruoštą padažą įmaišykite taip, kad neliktų gumulėlių.
Leiskite padažui šiek tiek pavirti, kad sutirštėtų ir tada galėsite patiekti.
Mėgaukitės!
Vaizdo įrašo medžiaga: