Jums reikės:
- 1,2 kg obuolių
- 130 g cukraus
- 70 g sviesto
- 4 kiaušinių
- 1,5 a.š. kepimo miltelių
- Žiupsnelio druskos
- 90 g kvietinių miltų
Kaip gaminti?
Paruoškite kepimo indą: išklokite kepimo popieriumi, aptepkite sviestu, pabarstykite cukrumi.
Obuolius supjaustykite plonais griežinėliais ir išdėliokite kepimo formoje.
Kepkite obuolius 35 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
Kol obuoliai kepa, pasigaminkite tešlą: kiaušinius išplakite su kepimo milteliais, žiupsneliu druskos ir 70 g cukraus. Įmaišykite miltus. Iškeptus obuolius sudėkite ant tešlos.
Kepkite dar 35 minutes.
Patiekite su ledais arba plakta grietinėle.
Linkime gero skonio!