Jums reikės:
- 450 g makaronų
- 2 didelių svogūnų
- 100 g sviesto
- 500 g maltos mėsos (patiekalas skaniausias su jautiena)
- 2 valg. š. saulėgrąžų aliejaus
- Druskos (pagal skonį)
- Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
Kaip gaminti?
Pirmiausia išvirkite makaronus. 450 g makaronų reikės maždaug dviejų su puse litro vandens. Nupilkite vandenį ir sumaišykite makaronus su 50 g sviesto. Sudėkite į keptuvę ir 10-15 minučių patroškinkite.
Nulupkite ir supjaustykite svogūnus, kepkite saulėgrąžų aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Sumaišykite su likusiais 50 g sviesto ir suberkite į keptuvę su makaronais.
Apkepkite maltą mėsą. Baigiant kepti, įberkite druskos ir pipirų.
Sudėkite į keptuvę su makaronais. Viską gerai išmaišykite.
Linkime gero skonio!