Jums reikės:
- 200 g kietojo sūrio
- 3 kiaušinių
- 1 vištienos krūtinėlės
- 2 svogūnų
- 3 valg. š. grietinės
- Druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
Kaip gaminti?
- Sumalkite vištienos krūtinėlę ir vieną svogūną.
- Tarkuotą sūrį sumaišykite su kiaušiniu ir grietine.
- Sūrio masę sudedame ant kepimo skardos (30×40 cm dydžio), uždengiame folija ir išlyginame masę mentele.
- Kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 15-20 min.
- Antrąjį svogūną susmulkinkite ir pakepinkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Sumaišykite su malta vištiena. Įberkite druskos ir pipirų.
- Vištienos faršą dėkite ant iškeptos sūrio plutelės ir suvyniokite į ritinį.
- Apvyniokite keliais folijos sluoksniais ir kepkite 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
- Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, nuimkite foliją ir toliau kepkite.
Linkime gero skonio!