Patiekalai iš bulvių yra paprasti ir greitai paruošiami, juos visi labai mėgsta.
Bulvės sutarkuojamos ir sumaišomos su svogūnais bei kitais ingredientais. Tuomet blynai kepami, kol įgauna gražią auksinę spalvą ir patiekiami dar karšti.
Tačiau šį paruošimo procesą galima gerokai pagreitinti. Norime su jumis pasidalinti puikiu patarimu iš „YouTube” kanalo, kaip paruošti bulvinius blynus su trintuvu.
Bulvinių blynų skonis tiesiogiai priklauso nuo mišinio konsistencijos.
Jei bulves sutarkuosite rankomis, bulvių mišinys nebus vientisas. Šis paruošimo būdas su trintuvu užtikrina, kad blynai bus labai minkšti.
Jie greitai paruošiami, paprasti ir skanūs – įsitikinkite patys!
Jums reikės:
- Bulvių 1 kg
- Svogūnų 1-2 vnt.
- Kiaušinių 2 vnt.
- Kvietinių miltų 1 puodelio (apie 150 g)
- Druskos
- Juodųjų pipirų pagal skonį
- Saulėgrąžų aliejaus
Gaminimo eiga:
Paruoškite visus ingredientus.
Ilgiausiai užtrunka nuskusti ir supjaustyti bulves, o visa kita užtrunka tik minutę!
Sudėkite bulves su svogūnais ar česnakais į virtuvinį kombainą ir tiesiog sutrinkite.
Paruošite vienodą masę.
Supilkite mišinį į atskirą dubenį, įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir pagardinkite druska bei pipirais.
Gerai išmaišykite.
Paruoškite keptuvę, įkaitinkite joje aliejų.
Šaukštu dėkite mišinį ir formuokite atskirus blynelius, ir kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Paruoštus blynus dėkite į lėkštę su popieriniu rankšluosčiu, kad pašalintumėte riebalų perteklių.
Linkime gero skonio!