Ieškote ko nors fantastiškai skanaus savaitgaliui? Ko nors, kas patiktų ir vaikams, ir suaugusiems šeimos nariams ar svečiams? Puiku, ką tik radote puikų desertą!
Šį receptą jums radome „YouTube“ kanale – šis desertas skanus ne tik vaikams.
Šie naminiai „Kinder Bueno“ pyrago gabalėliai bus pigesni nei iš parduotuvės, ir jų skonis tiesiog nuostabus!
Išbandykite kitus „YouTube” kanalo receptus, čia yra daugybė tikrai puikių idėjų.
24 x 24 cm kepimo formai jums reikės:
Tešlai:
- 3 kiaušinių
- 10 g vanilinio cukraus
- 100 g cukraus
- 50 g aliejaus
- 150 ml vandens
- 280 g paprastų miltų
- 10 g kepimo miltelių
- 2 šaukštų kakavos miltelių
- 150 ml pieno
Kremui:
- 250 ml plakamos grietinėlės
- 250 g minkštos varškės arba maskarponės
- 10 g vanilinio cukraus
- 3 šaukštų cukraus pudros
Glajui:
- 180 g šokolado
- 100 g plakamos grietinėlės
Gaminimo eiga:
- Į dubenį įmuškite 3 vidutinio dydžio kiaušinius, sumaišykite juos su vaniliniu ir paprastu cukrumi, ir plakite tol, kol susidarys standžios putos, o visas cukrus ištirps.
- Supilkite aliejų, vandenį, paprastus miltus, kepimo miltelius, 2 valgomuosius šaukštus kakavos miltelių ir viską išplakite.
- Kai tešla bus paruošta, ją tolygiai supilkite į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
- Kepkite 20 minučių iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
- Dar karštą pyragą užpilkite 150 ml pieno ir palikite atvėsti.
- Tuo tarpu paruoškite kremą.
- Sudėkite varškę arba maskarponę į dubenį.
- Supilkite plakamą grietinėlę, suberkite cukraus pudrą, vanilinį cukrų ir viską išplakite.
- Atvėsusį biskvitą aptepkite kremu ir laikykite šaldytuve, kol paruošite šokoladinį glajų.
- Susmulkintą šokoladą suberkite į dubenį ir užpilkite karštą grietinėlę.
- Gerai išmaišykite, kad šokoladas ištirptų.
- Kai glajus bus vientisas ir blizgus, užpilkite jį ant paruošto deserto.
- Palikite šaldytuve, kad gerai sustingtų.
- Kai desertas sustings, supjaustykite jį nedideliais gabalėliais ir patiekite.
Linkime gero skonio!
Vaizdo įrašo medžiaga: