Home Receptai Desertai Tiesiog supilkite tešlą į kepimo skardą, įdėkite vaisių ir grietinėlės. Ir kreminis persikų pyragas paruoštas!

Tiesiog supilkite tešlą į kepimo skardą, įdėkite vaisių ir grietinėlės. Ir kreminis persikų pyragas paruoštas!

0
Tiesiog supilkite tešlą į kepimo skardą, įdėkite vaisių ir grietinėlės. Ir kreminis persikų pyragas paruoštas!

Fantastiškas desertas, kuris yra toks gaivus ir skanus, kad bus sunku jam surasti konkurentą.

Jums reikės:

  • 2 kiaušinių
  • 60 g cukraus
  • 100 g paprastų miltų
  • 1 šaukštelio kepimo miltelių
  • 200 ml pieno

Kremui:

  • 500 ml plaktos grietinėlės
  • Cukraus pudros pagal skonį
  • Skardinės persikų
  • Kakavos miltelių
  • Persikų želatinos
  • Vandens

Gaminimo eiga:

1) Kiaušinius įmuškite į dubenį, tada suberkite cukrų ir plakite elektriniu plakikliu, kol susidarys baltos ir vientisos putos.

Tada suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir kakavos milteliais, ir mentele arba maišytuvu gerai išmaišykite.

2) Taip gautą tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje orkaitėje apie 25 minutes.

Iškepusį biskvitą išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti.

3) Palikite želatiną išbrinkti, kaip nurodyta ant pakuotės, tada ją ištirpinkite 400 mililitrų karšto vandens ir palikite atvėsti.

Persikų kompotą perkoškite, o persikus supjaustykite mažais kubeliais.

4) Plakamą grietinėlę supilkite į dubenį ir išplakite, kad gautųsi vientisos ir standžios putos.

Galiausiai suberkite cukraus pudrą, kurią atsargiai įmaišykite į plaktą grietinėlę, kad ištirptų.

Paskui, nuolat maišydami, į masę supilkite ištirpintą želatiną, kuri turi būti atvėsusi.

Jokių būdu karštos želatinos nepilkite į grietinėlę! Gerai išmaišykite, kol visi ingredientai susimaišys.

5) Kremą trumpam įdėkite į šaldytuvą, kad truputį sustingtų.

Pakanka vos kelių minučių.

Tada jį išimkite, įmaišykite susmulkintus persikų gabalėlius, gerai išmaišykite ir paskleiskite ant iškepto ir atvėsinto biskvito paviršiaus, kurį prieš tai lengvai apšlakstykite atvėsinta arbata, kad skystis susigertų ir biskvitas suminkštėtų.

Taip pat jį galite suvilgyti kompoto sultimis.

6) Paruoštą pyragą įdėkite į šaldytuvą atvėsti ir sustingti mažiausiai 3 valandoms, bet geriausia laikykite per visą naktį.

Galiausiai visą pyrago paviršių apibarstykite kakavos milteliais, supjaustykite porcijomis ir patiekite su puodeliu geros arbatos ar kavos.

Linkime gero skonio!