Jei siekiate, kad paruoštas patiekalas būtų ne tik skanus, bet ir estetiškai atrodytų, siūlome išbandyti šį receptą: vištienos mišrainės tortas tikrai papuoš šventinį stalą.
Jums reikės:
- 250-300 g virtos vištienos filė
- 3 kiaušinių
- 150 g kietojo sūrio
- 40 g graikinių riešutų
- 100 g alyvuogių
- majonezo (pagal skonį)
- druskos (pagal skonį)
Kaip gaminti?
Vištienos filė supjaustykite mažais kubeliais.
Išvirkite kiaušinius ir sutarkuokite. Sutarkuokite sūrį ir susmulkinkite graikinius riešutus.
Į lėkštę dėkite vištienos filė sluoksnį, suformuokite apskritimą, pertepkite majonezu.
Ant vištienos lygiu sluoksniu išdėliokite smulkintus graikinius riešutus, dar kartą pertepkite majonezu.
Dėkite sūrio sluoksnį. Gausiai pertepkite majonezu.
Ant sūrio dėkite sutarkuotus virtus kiaušinius. Suformuokite gražų, tvarkingą ratą.
Vėl pertepkite majonezu, papuoškite alyvuogėmis ir sūriu.
Skanaus!