Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Skanesnės vištienos nebūna! Minkšta mėsa kreminiame grybų padaže

Ingredientai

  • vištienos blauzdelės – 6 vnt.,
  • česnakai – 5 skiltelės,
  • pomidorai – 2 vnt.,
  • pievagrybiai – 250 g,
  • sviestas – 50 g,
  • augalinis aliejus – 30 ml,
  • druska, pipirai, bazilikas – pagal skonį,
  • grietinėlė – 300 ml,
  • miltai – 1 valgomasis šaukštas,
  • žalumynai pagal skonį.

Gaminimo eiga

  1. Nuplaukite blauzdeles ir nusausinkite. Suberkite visus prieskonius ir palikite bent keliolikai minučių pasimarinuoti.
  2. Apkepkite sviesto ir augalinio aliejaus mišinyje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Išimkite blauzdeles ant lėkštės.
  3. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir pakepinkite 7 minutes tuose pačiuose riebaluose.
  4. Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu ir nulupkite. Grybus supjaustykite gabalėliais ir suberkite į svogūnus, pakepinkite. Suberkite gabalėliais supjaustytus pomidorus, pagal skonį pasūdykite ir suberkite pipirus, troškinkite kelias minutes. Tada suberkite miltus ir grietinėlę, išmaišykite.
  5. Į grybų padažą sudėkite mėsą, uždenkite ir troškinkite 20 min. Patiekite pabarstę žalumynais.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Tai, ką pirmiausia pamatysite paveikslėlyje, atskleis jūsų vidinį „aš“

Visi mes pasaulį suvokiame skirtingai, ir kiekvieno mūsų suvokimas yra unikalus. Jis paremtas asmeninėmis savybėmis, charakterio bruožais bei gyvenimo patirtimi. Šis optinės iliuzijos testas,...

Kurių Zodiako ženklų atstovai gyvena ilgiausiai?

Ar kada nors susimąstėte, ar Zodiako ženklai gali turėti įtakos gyvenimo trukmei? Astrologai mano, kad kiekvienas ženklas ne tik lemia tam tikras asmenines savybes,...
---