Ingredientai
„Biskvitui“:
- vištienos kepenėlės – 1 kg
- svogūnas – 1 vnt.
- lydytas sūris – 1 pakelis
- majonezas – 2 šaukštai
- kiaušinis – 1 vnt.
- druska – pagal skonį
- miltai – pagal poreikį
Pertepimui:
- svogūnai
- morkos
- druska
- česnakai
- virtas kiaušinis
- kietasis sūris
Gaminimo eiga
Vištienos kepenėles permalame su mėsmale kartu su svogūnais ir lydytu sūriu. Įmušame kiaušinį, įdedame majonezo, druskos ir truputį miltų („tešla“ turi būti vandeninga). „Blynus“ kepame aliejuje, gerai įkaitintoje keptuvėje.
Paruoškite įdarą: pakepinkite smulkintus svogūnus ir tarkuotas morkas, kol suminkštės, pasūdykite pagal skonį ir atvėsinkite.
Virtą kiaušinį supjaustykite kubeliais, suberkite į daržoves, taip pat suberkite česnaką ir tarkuotą sūrį. Sumaišykite. Kiekvieną blyną aptepkite įdaru. Viską sluoksniuokite serviravimo lėkštėje. Šonus ir viršų aptepkite likusiu įdaru. Kepkite orkaitėje 180°C temperatūroje 15–20 min.
Gatavą pyragą papuoškite žolelėmis ir patiekite.
Skanaus!