Ingredientai
- Varškė – 400 g
- Kiaušiniai – 3 vnt.
- Mandarinai – 2–3 vnt.
- Cukrus – 150 g
- Manų kruopos – 8 šaukštai
- Avižiniai dribsniai – 3 šaukštai
- Kepimo milteliai – 2 šaukšteliai
- Vanilinas – 1 šaukštelis (nubrauktas)
- Miltai ir sviestas skardai ištepti
Gaminimo eiga
Sutrupinkite varškę, tada supilkite cukrų ir kiaušinius, išmaišykite iki vientisos masės.
Suberkite manų kruopas, kepimo miltelius, vaniliną ir avižinius dribsnius. Gerai išmaišykite. Leiskite manų kruopoms išbrinkti apie 15 minučių.
Mandarinų žievelę sutarkuokite su labai smulkia trintuve.
Mandarinus supjaustykite griežinėliais, nulupkite baltą dalį. Į varškės masę suberkite taškuotą žievelę ir mandarinus, išmaišykite.
Kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais. Varškės masę supilkite į formą ir kepkite 180°C temperatūroje 40–45 min.
Skanaus!