Kepiniai ruošiami beveik kiekvienuose namuose, tačiau retas žino, kad šiek tiek pakeitus įprastos tešlos receptą, o po to kepant po dangčiu, blynai nebeatrodo kaip pusryčių patiekalas, o primins tikrą suflė. Tokia forma jie gali būti patiekiami net kaip desertas, o ne kaip pusryčiai.
Ingredientai
3 kreminiams blynams reikės:
- 2 valg. šaukštų miltų
- 0,5 arb. š. kepimo miltelių
- 1 valg. šaukšto cukraus
- 20 ml pieno
- 2 vnt. kiaušinių
- aliejaus kepti
Pirmas žingsnis yra atskirti baltymą ir trynį. Tada į trynį supilkite pieną ir miltus. Sumaišykite. Baltymus plakite iki minkštų putų.
Sumaišykite baltymus ir tešlą, tolygiai suberkite cukrų ir išmaišykite. Gautu kremu pripildykite konditerinį švirkštą ir galite pradėti kepti.
Švirkšto turinį padalykite į tris lygias dalis.
Apverskite, tada uždėkite dangtį ir kepkite dar 4 minutes.
Detalesnės instrukcijos vaizdo įraše:
Iškepusius blynus patiekite su sviestu ir medumi ar mėgstamu sirupu. Galima paskaninti ir jogurtu ar uogomis. Skanaus!