Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Vištieną išvoliokite sodoje ir tik tada kepkite: ji bus minkštesnė ir nesvils

Rezultatas jums tikrai patiks!

Pasirodo, apibarsčius vištieną soda ir tik tada pradėjus kepti, niekas neprisvils, o mėsa bus dar minkštesnė nei įprastai.

Ingredientai

  • Vištiena – 1 kg,
  • Svogūnai – 400 g,
  • Soda – 0,5 šaukštelio,
  • Augalinis aliejus – 50 ml,
  • Druska ir pipirai – pagal skonį.

Gaminimo eiga

Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir pakepinkite juos iki kol jie įgaus šviesiai auksinę spalvą.

Tada į svogūnus įberkite nemažai sodos, taip svogūnų spalva taps intensyvesnė ir pasišalins kartumas. Po 30 sekundžių svogūnas taps toks geltonas, lyg būtume įdėję ciberžolės. Vištieną dėkite ant svogūnų ir dar prieš pradedant kepti nepamirškite pabarstyti soda.

Tada vištieną pabarstykite druska ir pipirais. Troškinkite 25 minutes, uždengę, ant vidutinės ugnies. Po pusvalandžio vištiena bus paruošta!

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Tai, ką pirmiausia pamatysite paveikslėlyje, atskleis jūsų vidinį „aš“

Visi mes pasaulį suvokiame skirtingai, ir kiekvieno mūsų suvokimas yra unikalus. Jis paremtas asmeninėmis savybėmis, charakterio bruožais bei gyvenimo patirtimi. Šis optinės iliuzijos testas,...

Kurių Zodiako ženklų atstovai gyvena ilgiausiai?

Ar kada nors susimąstėte, ar Zodiako ženklai gali turėti įtakos gyvenimo trukmei? Astrologai mano, kad kiekvienas ženklas ne tik lemia tam tikras asmenines savybes,...
---