Home Receptai Desertai Vyniotinis su varške: desertas be didelio vargo!

Vyniotinis su varške: desertas be didelio vargo!

0
Vyniotinis su varške: desertas be didelio vargo!

Tikras skanėstas!

Ingredientai

  • sausainiai – 500 g,
  • sviestas – 100 g,
  • kondensuotas pienas – 1 skardinė,
  • kakava – 2 šaukštai,
  • varškė – 300 g,
  • grietinė – 2 šaukštai,
  • cukrus – 2 šaukštai.

Gaminimo eiga

Sausainius sutrinkite į trupinius maisto smulkintuvu arba rankomis (su kočėlu ir maišeliu). Į trupinius suberkite kakavą, supilkite sviestą ir kondensuotą pieną. Gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Masę paskirstykite ant maistinės plėvelės (po maistine plėvele galite pasitiesti bambukinį kilimėlį), išlyginkite į stačiakampio formą. Varškę išplakite su grietine ir cukrumi. Plonu sluoksniu tepkite ant pagrindo.

Tvirtai susukite vyniotinį ir dėkite į šaldytuvą 40–50 min., tada išimkite ir supjaustykite porcijomis.

Skanaus!