Sunku įsivaizduoti skanų pyragą ar tortą be saldaus ir subtilaus kremo. Jei mėgstate kreminius sluoksnius tarp pyragų, bet parduotuvėse esančių produktų sudėtis jums netinka, siūlome naudoti paprastą naminio kremo receptą. Šis kremas paruošiamas greitai ir lengvai, ir nepalieka abejingų.
Iš riebios grietinėlės gaunama puri masė, kurią galima patiekti kaip desertą. Pridėkite saują uogų ir papuoškite mėtų lapeliu, kad skanėstas būtų patrauklesnis. Taip pat toks kremas idealiai tinka prie bet kokių kepinių.
Jums reikės:
- Sviesto 200 g
- Pieno 200 ml
- Cukraus pudros pagal skonį
Gaminimas:
Norėdami paruošti kremą, sumaišykite neriebų pieną ir sviestą.
Pastatykite mišinį ant silpnos ugnies. Retkarčiais pamaišydami, leiskite sviestui visiškai ištirpti ir nedelsdami nukelkite nuo viryklės, masės užvirti nereikia.
Plakite mišinį mikseriu 5-10 minučių, priklausomai nuo jūsų turimo prietaiso galios.
Kai ant paviršiaus atsiranda stora plėvelė, supilkite išplaktą masę į indą ir laikykite šaldytuve mažiausiai 6 valandas.
Į atvėsusią masę suberkite cukraus pudrą ir viską išplakite iki standžios, vienalytės masės.