Daug skaniau nei iš parduotuvės. Be to, tai visiškai natūralu. Dešrą galite gaminti įprastoje orkaitėje ir jos skonis bus daug geresnis nei jos giminaitės iš parduotuvės.
Ingredientai:
- vištienos blauzdelių – 1 kg,
- česnakas – 2 skiltelės,
- druska, pipirai, paprikos milteliai – pagal skonį.
Gaminimo eiga:
Nuimkite mėsą nuo kaulų. Smulkiai supjaustykite vištieną aštriu peiliu, pasūdykite, suberkite pipirus, suberkite česnaką, supjaustytą smulkiais kubeliais. Išmaišykite.
Išvirkite sultinį iš likusių vištienos kaulų, tada supilkite į mėsos masę ir išmaišykite. Palikite per naktį šaldytuve, uždengę folija.
Vištienos masę sudėkite į kepimo rankovę, jei mėgstate, galite ją pabarstyti paprika.
Švelniai apvyniokite ritinį špagatu ir suformuokite vyniotinio formą. Perkelkite ritinį į kepimo formą.
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 60 min.
Iškepus leiskite atvėsti ir tik tada pjaustykite. Ši dešra – puikus ingredientas sumuštiniams! Be to, joje tik natūralūs ingredientai.