Įdarytos paprikos yra labai skanus patiekalas. Būtinai pasigaminkite jį pietums ar vakarienei ir pradžiuginkite artimuosius!
Ingredientai:
- raudonoji paprika – 4 didelės
- vištienos krūtinėlė arba malta mėsa – kiek norite
- sūris – 80 g
- grietinė – 2-3 arbatiniai šaukšteliai
- druska – 1/2 arbatinio šaukštelio
- prieskoniai mėsai – pagal skonį
- miltai – 1 arbatinis šaukštelis
- vanduo – 70 ml.
Gaminimas:
Vištienos krūtinėlę supjaustykite mažais kubeliais ir apkepkite iki auksinės spalvos. Suberkite miltus, grietinę ir užpilkite vandeniu. Virkite 4 minutes ant vidutinės ugnies, nuolat maišydami.
Paprikas perpjaukite pusiau, išimkite vidų ir sudėkite ant kepimo skardos. Kiekvieną papriką įdarykite vištienos mišiniu ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 30 min. Skanaus!