Kiekvieną kartą keisdami uogas gausite vis kitokio skonio pyragą. Taip pat galite pridėti džiovintų vaisių ar riešutų. Šis pyragas labai greitai padaromas!
Ingredientai:
- kefyras – 200 ml
- manų kruopos – 1 stiklinė
- cukrus – 1 stiklinė
- miltai – 1 stiklinė
- kiaušiniai – 2 vnt.
- druska – 1/3 arbatinio šaukštelio
- augalinis aliejus – 100 ml
- kepimo milteliai – 1 arbatinis šaukštelis
- bet kokios uogos – 100 g.
Gaminimas:
Kiaušinius su druska ir kefyru išplakite šluotele, suberkite manų kruopas, miltus ir cukrų.
Turėtumėte gauti tirštą tešlą.
Į tešlą suberkite uogas ir vėl viską išmaišykite.
Tešlą supilkite į riebalais išteptą kepimo formą.
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 35 minutes. Skanaus!
Vaizdo įrašas: