Neįtikėtinai skanūs tešlos ritinėliai su malta mėsa. Receptas, kurį tikrai pamėgsite, tai nepaprastai skanu ir patiks visiems!
Receptą jums radome „YouTube“ kanale.
Jums reikės:
Tešlai:
- Paprastų miltų- 200 g
- Grietinės – 150 g
- Kepimo miltelių – 10 g
- Pieno – 20 ml
- Augalinio aliejaus – 20 ml
- Druskos – 5 g
Mėsos įdarui:
- Maltos mėsos – 300 g
- Lydyto sūrio – 150 g
- Petražolių – 20 g
- Kiaušinio – 1 vnt.
- Svogūno – 1 galvutės
- Mairūno – 5 g
- Druskos – 5 g
- Juodųjų pipirų – 3 g
- Vandens – 50 ml
Gaminimo eiga:
Į dubenį suberkite persijotus miltus.
Įberkite druskos, kepimo miltelių ir įpilkite aliejaus.
Sumaišykite, po to įpilkite pieno, įdėkite grietinės ir padarykite vienalytę nelipnią tešlą.
Uždenkite ir leiskite pabūti bent 15 minučių.
Įdarui sumaišykite maltą mėsą su tarkuotu sūriu.
Įberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir įmuškite kiaušinį.
Pagardinkite druska, mairūnu ar kitais patinkančiais prieskoniais.
Gerai išmaišykite.
Tešlą iškočiokite ant miltais pabarstytos lentos.
Ant tešlos sudėkite gautą įdarą ir paskleiskite per visą tešlos plotą.
Tešlą susukite į vyniotinį ir supjaustykite riekelėmis.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų.
Kepkite riekeles pakaitomis, iš abiejų pusių.
Iškepus, apipilkite nedideliu kiekiu vandens ir troškinkite uždengę dar 20 minučių.
Baigta! Patiekite su grietine.
Linkime gero skonio!
Vaizdo medžiaga: