Iškepkite šiuos greitai paruošiamus, pigius ir lengvučius pyragėlius iš 3 ingredientų pagal „YouTube“ kanalo receptą.
Tai bus puikus užkandis, kurį paruošite tik iš kelių pagrindinių ingredientų!
Jums reikės:
- 2,5 stiklinių paprastų miltų (280 g)
- 100 g sviesto
- Neprivaloma: kietojo sūrio
- 1 stiklinės vandens (200 ml)
- 1 šaukštelio druskos
Gaminimo eiga:
Į dubenį įberkite druskos ir įpilkite stiklinę šilto vandens.
Suberkite visus miltus ir išmaišykite.
Gerai išmaišykite tešlą ir perkelkite ją ant miltais pabarstyto paviršiaus.
Išminkykite vientisą ir nelimpančią tešlą.
Perkelkite ją į dubenį, leiskite jai pastovėti 10 minučių, tada padėkite vėl ant stalo paviršiaus ir supjaustykite į 4 dalis, po to padarykite rutuliukus.
Šiuos rutuliukus uždenkite maistine plėvele, kad jie neišdžiūtų, ir iš visų rutuliukų padarykite po ploną blyną.
Tada kiekvieną iškočiotą blyną ištepkite lydytu sviestu ir sudėkite vieną ant kito.
Kiekvieną paruoštą blyną visada patepkite sviestu, o ant jo vėl uždėkite kitą paruoštą blyną ir vėl patepkite sviestu.
Susukite iš susluoksniuotų blynų ritinį ir perpjaukite į 2 dalis.
Uždenkite maistine plėvele ir 3 valandas laikykite šaldytuve.
Praėjus šiam laikui, išimkite ritinius iš šaldytuvo ir supjaustykite juos maždaug dviejų pirštų storio riekelėmis.
Tada iškočiokite kiekvieną gabalėlį į paplotėlį ir priešinga dviejų stalo įrankių puse suspauskite tešlą ties viduriu.
Ant vienos pusės užberkite tarkuoto sūrio ir kita puse uždenkite pyragėlį kaip kiautu.
Padėkite gautus pyragėlius vieną šalia kito ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir viršų šiek tiek patepkite augaliniu aliejumi.
Kepkite iki 190°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.
Viskas baigta!
Linkime gero skonio!
Vaizdo medžiaga: