Kai ant stalo padėsite šį prabangų nekeptą desertą, niekas nepatikės, kad jį pagaminote patys. Pagaminti šį pyragą yra labai paprasta ir, remiantis šiuo „YouTube“ kanalo vadovu, jį tikrai gali pasigaminti visi!
Jums reikės:
- Kepimo formos, kurios skersmuo 26 cm
- Sausainių, kad užtektų padengti kepimo formą
Kakaviniam kremui:
- 1/2 puodelio cukraus
- 3 šaukštų kukurūzų krakmolo
- 3 šaukštų paprastų miltų
- 2 šaukštų kakavos
- 3 puodelių pieno
- 1 šaukšto sviesto
- vanilės ekstrakto
Vaniliniam kremui:
- 1/2 puodelio cukraus
- 3 šaukštų kukurūzų krakmolo
- 3 šaukštų paprastų miltų
- 3 puodelių pieno
- 1 šaukšto sviesto
- vanilės ekstrakto
Glajui:
- 1 puodelio vandens
- 1 su puse šaukšto cukraus
- 1 su puse šaukšto kakavos
- 1 su puse šaukšto kukurūzų krakmolo
- 1 šaukšto sviesto
- 75 g šokolado
Gaminimo eiga:
Sausainius sudėkite ant kepimo formos dugno, kad jis būtų visiškai uždengtas.
Sausainius taip pat išdėliokite visame perimetre kepimo formos šonuose.
Dabar paruoškite pirmąjį kremą.
Į puodą įpilkite cukraus, sumaišykite jį su krakmolu, kakava ir įpilkite pieno. Nuolat maišydami užvirkite ir virkite tol, kol sutirštės.
Galiausiai įdėkite sviesto, vanilės esencijos ir išmaišykite kremą iki vienalytės konsistencijos.
Supilkite kremą ant sausainių ir tolygiai paskirstykite ant viso paviršiaus.
Dabar paruoškite antrąjį kremą.
Į puodą įberkite cukraus, kukurūzų krakmolo, miltų ir įpilkite pieno. Gerai išmaišykite ir padėkite ant viryklės. Nuolat maišydami užvirkite ir virkite tol, kol kremas sutirštės.
Dabar įdėkite sviesto ir vanilės, ir paruoštą kremą paskirstykite ant kakavos kremo paviršiaus.
Galiausiai paruoškite dar vieną glajų.
Į sausą keptuvę supilkite cukrų kartu su kakava ir krakmolu, ir gerai išmaišykite. Įpilkite vandens ir gerai išmaišykite, kad ingredientai ištirptų.
Glajų virkite ant vidutinės ugnies, nuolat maišydami tol, kol sutirštės. Galiausiai įdėkite gabalėlį sviesto, sulaužytą šokoladą, viską gerai išmaišykite ir užpilkite ant deserto paviršiaus.
Deserto viršų dekoruokite taip, kaip jums patinka, tada pyragą atvėsinkite ir galite patiekti.
Skanaus!
Vaizdo medžiaga: