Kai gaminau šį patiekalą iš kopūstų, nustebau, kad jo skonis kaip mėsos! Tai labai skanus patiekalas, kuris yra tikrai paprastas ir virškinamas daug geriau, nei pati mėsa!
Šį receptą jums radau „YouTube“ kanale.
12 vienetų jums reikės:
- 750 g kopūstų
- 2 svogūnų (vidutinio dydžio)
- 2 kiaušinių
- 0,5 šaukšto maltų česnakų
- pusė stiklinės paprastų miltų (apie 100 g arba pagal poreikį)
- 1 arbatinio šaukštelio druskos
- 0,5 šaukštelio pipirų
- 1 arbatinio šaukštelio čiobrelių (neprivaloma)
- 1 arbatinio šaukštelio maltų raudonųjų pipirų
- aliejaus
Jogurto padažui:
- Pusė puodelio balto jogurto
- 0,5 arbatinio šaukštelio susmulkintų česnakų
- 0,25 šaukštelio druskos
- 0,5 šaukšto citrinos sulčių
- 0,5 šaukštelio petražolių
Gaminimo eiga:
Kopūstus smulkiai supjaustykite.
Supjaustykite pakankamai smulkiai, kad juos galima būtų lengvai apdoroti.
Įpilkite vandens.
Uždenkite ir virkite maždaug 10 minučių.
Dabar kopūstus nusunkite ir išspauskite skysčio perteklių.
Smulkiai supjaustykite svogūną ir jį su šiek tiek ant aliejaus pakepinkite iki rudai auksinės spalvos.
Iš kopūstų rankomis kruopščiai išspauskite vandenį ir sudėkite į dubenį.
Įdėkite svogūnus ir kiaušinius.
Pagardinkite druska, pipirais ir suberkite miltus.
Sumaišykite vientisą masę.
Padarykite kotletų dydžio kukulius, kuriuos kepkite aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.
Sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus.
Patiekite su padažu.
Linkime gero skonio!
Vaizdo įrašo instrukcijas rasite čia: