Greitas ir skanus patiekalas pagal „YouTube“ kanalo receptą, kuriam jums reikės tik kelių ingredientų. Išbandykite jau šiandien ir pamatysite, kad tai patiks visai jūsų šeimai!
Jums reikės:
- 600 g bulvių
- 300 g maltos mėsos
- Druskos
- Maltų juodųjų pipirų pagal skonį
- Petražolių
- 1 kiaušinio
- 100 g kietojo sūrio
- Duonos džiūvėsėlių
- 1 kiaušinio
- 20 ml saldžios grietinėlės
- 2 šaukštelių pipirų
- 2 šaukštų miltų
- Aliejaus
Gaminimo eiga:
Bulves nulupkite, supjaustykite mažesniais gabalėliais ir virkite, kol suminkštės pasūdytame vandenyje.
Faršą suberkite į dubenį, pasūdykite, pagardinkite ir sumaišykite su kapotomis petražolėmis.
Įmuškite 1 kiaušinį ir viską išmaišykite.
Išvirusias bulves sutrinkite į košę, pasūdykite, pagardinkite, sumaišykite su tarkuotu sūriu, o kai gausite vientisą masę, suformuokite vidutinio dydžio blynus.
Šiuos blynus užpildykite mėsos mišiniu ir suformuokite taip, kad bulvių košė būtų išorėje, o faršas viduje.
Įmuškite kiaušinį į dubenėlį, sumaišykite su grietinėle, raudonaisiais maltais pipirais, miltais ir viską išplakite šakute.
Į antrąjį dubenį supilkite džiūvėsėlius ir apvoliokite gautus bulvių ir faršo blynus iš pradžių kiaušinių mišinyje, o po to – džiūvėsėliuose.
Tada apkepkite juos iš abiejų pusių karštame aliejuje ir padėkite ant popierinių rankšluosčių, kad neliktų riebalų pertekliaus.
Patiekti geriausia su daržovių salotomis.
Linkime gero skonio!
Vaizdo medžiaga: