Įtraukite šį „YouTube“ kanalo receptą tarp savo mėgstamiausių patiekalų ir praturtinkite savo meniu skaniu ir sveiku maistu!
Jums reikės:
- vištos krūtinėlių
- druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį
- 3 šaukštų augalinio aliejaus
- 1 svogūno
- 400 g bulvių
- 250 g grybų
- 100 g kieto sūrio
- 1 pomidoro
- 2 šaukštų natūralaus jogurto
- 1 kiaušinio
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėles supjaustykite mažesniais gabalėliais ir virtuviniu plaktuku išmuškite.
Sudėkite gabalėlius į dubenį, pasūdykite, pagardinkite prieskoniais ir įpilkite aliejaus.
Gerai išmaišykite rankomis, kad prieskoniai pasiskirstytų.
Svogūną nulupkite ir supjaustykite plonais pusžiedžiais.
Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir ant dugno paskleiskite pusę svogūno.
Bulves nulupkite, supjaustykite griežinėliais ir paskleiskite ant supjaustytų svogūnų.
Pasūdykite, pagardinkite ir sudėkite mėsos gabalėlius ant bulvių.
Grybus nuvalykite, supjaustykite griežinėliais ir paskleiskite ant mėsos.
Įberkite druskos, uždenkite sudrėkintu kepimo popieriumi ir folija. Dėl šių medžiagų naudojimo mėsa neišdžius ir bus labai sultinga ir minkšta!
Kepkite apie 25 minutes 200°C temperatūroje.
Tuo tarpu sutarkuokite kietąjį sūrį, pomidorą supjaustykite mažesniais gabalėliais, įmuškite kiaušinį ir sumaišykite su majonezu arba jogurtu.
Išimkite kepimo skardą iš orkaitės, atidenkite ir ant viršaus uždėkite paruoštą masę.
Kepkite dar 10 minučių 180°C temperatūroje.
Išimkite ir galite patiekti.
Linkime gero skonio!
Vaizdo medžiaga: