Tortas „Minutė“ yra greičiausiai paruošiamas desertas. Šio deserto biskvitai kepami keptuvėje ir tai yra pagrindinis privalumas.
Biskvitui reikės:
- 1 kiaušinio
- 600 g kvietinių miltų
- 1 šaukštelio kepimo miltelių
- 350 g kondensuoto pieno
Kremui reikės:
- 2 kiaušinių
- 90 g kvietinių miltų
- 300 g cukraus
- 2 puodelių pieno
- 2 g vanilino
- 100 g sviesto
Gaminimas:
Iš pradžių viename inde sumaišykite visus tešlos ingredientus.
Tada padalykite gautą tešlą į lygias nedideles dalis, kurių kiekvieną iškočiokite iki keptuvės dydžio ir kepkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių.
Laikas paruošti kremą. Puode sumaišykite visus reikalingus ingredientus ir pastatykite ant nedidelės ugnies. Nuolat maišykite ant silpnos ugnies, kol kremas sutirštės. Tada į masę įdėkite sviesto ir viską išplakite mikseriu.
Biskvitus sutepkite gautu kremu ir surinkite tortą. Aptepkite likusiu kremu ir papuoškite šokolado drožlėmis. Padėkite tortą į šaldytuvą.
Esame tikri, kad tortas jums patiks dėl paruošimo greičio ir nepakartojamo skonio.
Skanaus!