Puikus maistas gaminamas vienoje kepimo skardoje, jį galėsite greitai paruošti, o rezultatas tikrai patiks visai šeimai.
Šį receptą Jums radome „YouTube“ kanale.
Jums reikės:
- Kiaulienos riekelių – 6 vnt.
- Druskos – 10 g
- Juodųjų pipirų – 5 g
- Pjaustyto sūrio – 6 riekelių
- Aliejaus – 50 g
- Svogūnų – 100 g
- Grybų – 300 g
- Šoninės – 200 g
- Saldžios paprikos miltelių – 10 g
- Druskos – 5 g
- Juodųjų pipirų – 2 g
- Saldžios grietinėlės – 300 ml
- Grietinės – 200 g
- Kario prieskonių – 5 g
- Druskos – 5 g
- Juodųjų pipirų – 2 g
- Kietojo sūrio – 150 g
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustykite riekelėmis.
Sudėkite ją į riebalais išteptą dubenį ir ant mėsos uždėkite sūrio riekeles.
Smulkiai supjaustykite svogūną.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūną, kol taps auksinės spalvos.
Supjaustykite grybus ir sudėkite į keptuvę, kur kepa svogūnai.
Smulkiai supjaustykite šoninę ir taip pat suberkite į keptuvę, ir viską kartu pakepinkite.
Pagardinkite druska, pipirais ir paprikos milteliais.
Grietinėlę sumaišykite su druska ir prieskoniais.
Viską sudėkite į kepimo indą.
Pabarstykite tarkuotu sūriu.
Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.
Jei norite, galite kepti uždengę apie 30 minučių – tokiu atveju taip pat galite padidinti temperatūrą. Po 30 minučių, dar dešimt minučių kepkite atidengtą.
Linkime gero skonio!
Vaizdo medžiaga: