Trečiadienis, 27 lapkričio, 2024

Naujausi

Jogurtinis pyragas – neįtikėtinai purus ir skanus!

Subtilus ir purus jogurtinis pyragas žavi savo paruošimo paprastumu ir neįtikėtinai švelniu skoniu. Pagamintas iš paprastų ir prieinamų ingredientų, be miltų ar želatinos! Cukrų galima pakeisti saldikliu.

Sudėtis

  • 4 kiaušiniai
  • 1,5 puodelio jogurto (350 g)
  • 3 šaukštai cukraus
  • 3 šaukštai krakmolo
  • 1 šaukštelis kepimo miltelių
  • cukraus pudra

Kambario temperatūros kiaušinius atskirkite į baltymus ir trynius. Į trynius įberkite cukraus, išmaišykite plaktuvu, kol kristalai ištirps ir tryniai pabaltės. Tada pridėkite kepimo miltelių ir krakmolo, vėl išmaišykite. Supilkite visą jogurtą, viską gerai išmaišykite. Tešla beveik baigta.

Plakite baltymus iki putų 15 minučių.

Baltymus perkelkite į trynių masę ir švelniai įmaišykite, kad neprarastumėte sodrios tekstūros.

Kepimo indą išklokite kepimo popieriumi. Supilkite tešlą, pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 170 laipsnių, ir kepkite 30-40 minučių.

Išimkite iškepusį pyragą, atsargiai nuimkite popierių.

Pabarstykite cukraus pudra, supjaustykite gabalėliais ir patiekite prie arbatos.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kaip granatai gali padėti numesti svorio: mitybos specialistai atskleidė pagrindines gudrybes

Granatai ne tik vilioja savo ryškiai raudona spalva ir nepakartojamu skoniu, bet ir garsėja savo nauda sveikatai. Šis vaisius yra tikras maistinių medžiagų lobynas,...

Saulės elektrinės – ne tik privačių namų, bet ir butų gyventojams

Saulės elektrinės jau tapo įprastu vaizdu tiek miestuose, tiek už jų ribų. Vis dėlto apie jas dažniau diskutuojama privačių namų savininkų kontekste, tačiau saulės...
---