Šeštadienis, 23 lapkričio, 2024

Naujausi

Lengviausias labai purių ir traškių spurgų receptas

Tokios traškios išorėje ir minkštos viduje – tiesiog neįtikėtinai skanu! Šis lengvas spurgų receptas yra toks elementarus, kad net tam, kuris niekada anksčiau negamino spurgų, pavyks iš pirmo karto.

Sudėtis

  • 1 kiaušinis
  • 1 šaukštelis sausų mielių
  • 1/4 šaukštelio sodos
  • 0,5 šaukštelio druskos
  • 1/4 šaukštelio kepimo miltelių
  • 200 ml šilto vandens
  • 300 g miltų
  • žalieji svogūnai pagal skonį
  • aliejus kepimui

Gaminimas

Įmuškite kiaušinį, sudėkite mieles, sodą, druską, kepimo miltelius ir išmaišykite. Supilkite vandenį ir suberkite miltus. Šaukštu užmaišykite tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite valandai, kad tešla padvigubėtų.

Į tešlą pridėkite susmulkintų žaliųjų svogūnų, išmaišykite šaukštu.

Padėklą ir rankas sutepkite aliejumi. Po truputį imkite tešlą, formuokite spurgas.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Spurgas pamirkykite aliejuje ir dėkite kepti.

Kepkite iš abiejų pusių.

Iškeptas padėkite ant servetėlių ar popierinių rankšluosčių, kad sugertų aliejaus perteklių. Spurgos paruoštos.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Tai, ką pirmiausia pamatysite paveikslėlyje, atskleis jūsų vidinį „aš“

Visi mes pasaulį suvokiame skirtingai, ir kiekvieno mūsų suvokimas yra unikalus. Jis paremtas asmeninėmis savybėmis, charakterio bruožais bei gyvenimo patirtimi. Šis optinės iliuzijos testas,...

Kurių Zodiako ženklų atstovai gyvena ilgiausiai?

Ar kada nors susimąstėte, ar Zodiako ženklai gali turėti įtakos gyvenimo trukmei? Astrologai mano, kad kiekvienas ženklas ne tik lemia tam tikras asmenines savybes,...
---