Šie vištienos suktinukai tikrai gali sukelti priklausomybę ir kiekvienas paragavęs pakartoja suvalgyti dar bent vieną suktinuką. Tai nėra didelis mokslas, ir net mažiau patyręs virėjas gali puikiai susitvarkyti ir skaniai paruošti. Skonio paslaptis slypi įdare!
Mes radome jums šį receptą „YouTube“ kanale.
Jums reikės:
- Vištos krūtinėlės
- 1 pomidoro
- Lydyto sūrio
- 60 g kieto sūrio
- 1 morkos
- 1 skiltelės česnako
- 2 šaukštų grietinės
- Druskos
- Maltų juodųjų pipirų
- Džiovintų žolelių
- Petražolių
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę nuplaukite ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais.
Supjaustykite plonomis riekutėmis.
Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir pabarstykite mėgstamomis žolelėmis.
Viską kruopščiai išmaišykite ir mėsą 30 minučių padėkite į šaldytuvą.
Tuo tarpu supjaustykite nuplautus pomidorus.
Sutarkuokite kietąjį sūrį ir sumaišykite su lydytu sūriu.
Morkas sutarkuokite, supjaustykite pomidorus ir viską kartu suberkite į sūrių mišinį.
Galiausiai įdėkite susmulkintą česnaką, grietinę ir gerai išmaišykite.
Po 30 minučių mėsą išimkite iš šaldytuvo ir sluoksniuokite ant kiekvienos riekelės užtepdami paruoštą įdarą.
Susukite ir padėkite vieną riekelę šalia kitos ant riebalais išteptos kepimo skardos.
Uždenkite ir kepkite 180°C temperatūroje apie 40 minučių.
Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, suktinukus apibarstykite tarkuotu sūriu.
Patiekite su mėgstamu garnyru.
Linkime gero skonio!
Vaizdo medžiaga: