Vasara – iškylų metas. Kiekvienas puikiai žino, kad maistas, valgomas lauke, yra daug skanesnis, nei valgant įprastai. Štai keletas idėjų, kurios palengvins iškylos organizavimą.
1. Specialus laikiklis užtikrins, kad neišpiltumėte vyno.
2. Užkandžiai gali būti patiekiami kepimo formoje.
3. Daržoves su humusu ar padažu patiekite stiklainiuose.
4. Kad vabzdžiai nepatektų į gėrimus, butelius uždenkite popierinėmis keksiukų formelėmis.
5. Paprastas stovas skardinėms ir puodeliams. Kiekvienas tokį turi.
6. Švediškas deglas sėkmingai pakeis kepsninę.
Paruoškite pušies medienos rąstą. Įpjaukite jį skersai, bet ne iki galo (palikite maždaug 20 cm). Uždėkite groteles ir uždekite ugnį. Mediena degs iš vidaus ir laikys žarijas viduje.
7. Jei norite pakviesti į iškylą dar kelis žmones.
8. Dviratis, skirtas iškylai.
9. Padėklas bus sėkmingai panaudotas kaip stalas.
10. Jei turite daug gėrimų, atvėsinkite juos ledo baseine.
11. Salotas galite supakuoti į vienkartinį maišelį. Taip išvengsite plovimo.
12. Kai mama prašo išplauti indus po iškylos, o jūs turite būdą, kaip to išvengti.
13. Keraminis vazonas vietoj grotelių.
14. Iš balionų padarykite ledo rutuliukus.
Į balionus supilkite vandenį ir viską užšaldykite. Išėmus iš šaldytuvo, jie puikiai tiks gėrimams atšaldyti.
15. Kai kurie maisto produktai turi išlikti vėsūs. Kaip tai padaryti?
Į maudymosi kepuraitę įdėkite ledo ir uždėkite dubenį, pavyzdžiui, su salotomis.
16. Paprastas būdas popierinę lėkštę paversti vienkartine dėžute.
Tokioje pakuotėje galite lengvai patiekti skanėstus ir jums nereikės nieko plauti.
17. Nebūtina imti visos prieskonių pakuotės. Galite supilti juos į mažas dėžutes.
18. Geriausias būdas patiekti arbūzą.
19. Tobulas pikniko stalas. Viduryje yra speciali dėžutė, į kurią galite įdėti ledo ir gėrimų. Jie visada bus šalti.