Gardžios, skaniai kvepiančios, burnoje tirpstančios bandelės!
Sudėtis
Tešlai
- 1 šaukštas miltų
- 0,5 pakelio sviesto
- 210 g varškės
- 1 šaukštelis kepimo miltelių
- žiupsnelis druskos
Įdarui
- 4 obuoliai
- 2 šaukštai citrinų sulčių
- 4 šaukštai cukraus
- 1 šaukštelis cinamono
- 2 šaukštai cukraus pudros
- 1 kiaušinio trynys
Į minkštą sviestą sudėkite varškę ir gerai ištrinkite. Po vieną sudėkite likusius tešlos ingredientus. Užminkykite tešlą ir apvyniokite ją plastikine plėvele. 30 minučių padėkite ją į šaldytuvą.
Nuluptus obuolius supjaustykite kubeliais. Užpilkite citrinos sultimis ir pabarstykite cukrumi bei cinamonu. Išmaišykite.
Tešlą padalinkite į 2 dalis ir plonai iškočiokite. Paskirstykite įdarą ant abiejų dalių paviršiaus ir susukite į ritinėlius. Juos sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Viršų patepkite tryniu ir kepkite 200 C temperatūroje pusvalandį.
Galiausiai apibarstykite cukraus pudra.